Webdesign

Het doel van webdesign is het ontwerpen van een website die de gebruiker verleid, activeert en de conversiedoelstellingen behaald. Webdesign bij MKB Support Desk betekent:

 • Websites aansluiten bij de uitstraling jouw merk of organisatie
 • Websites die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn
 • Websites die de bezoekers overtuigen en activeren
 • Websites die zorgen voor een hoge conversie

Digital design is bij MKB Support Desk naast de vormgeving van een digitale uiting, ook de structuur, navigatie en interactie van deze uiting. Het design van de online uitingen is een visuele vertegenwoordiging van jouw merk of organisatie. Het ontwerp moet aansluiten bij de positionering en deze versterken. We houden daarbij altijd de balans tussen de doelen voor de gebruiker en de doelen voor het merk in de gaten.

Digital design vanuit verschillende disciplines

Een design moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines en conversie. Bij het maken van een digital design brengen we daarom al onze verschillende disciplines samen:

 • Design
 • Strategie
 • Development
 • Zoekmachine marketing
 • Social media marketing
 • Content marketing
 • Conversie optimalisatie

Door met verschillende disciplines samen te werken, maken we digital designs die klaar zijn voor de toekomst. Dit doen we door de nieuwste technieken in te zetten en de laatste designtrends te volgen en toe te passen. Zo komen we tot het optimale resultaat.

Visual design

Visual design is het gebruik van afbeeldingen, kleur, lay-out en typografie met als doel te zorgen voor een ultieme gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaring. Door gebruik te maken van visual design binnen onze ontwerpen zorgt Partout d.n.a. dat de digital designs goed leesbaar, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn.

Responsive design

Binnen de digital designs houden onze designers ook rekening met de verschillende devices die de doelgroep gebruikt. Onze designs zijn daarom altijd vanuit responsive design ontworpen en meestal binnen het principe ‘mobile first’. Zo zorgen we dat elk design niet alleen op desktop, maar ook op tablets en smartphones een goede gebruikerservaring heeft. In een digitale wereld waarin mobiel gebruik steeds meer aan populariteit wint, is het belangrijk jouw doelgroep te binden met een goede mobiele gebruikerservaring.

UX design

Naast dat een website responsive moet zijn, is het ook belangrijk om voor de gebruiker te ontwerpen (UX design). Zij zullen namelijk de app, website of product moeten gebruiken! Het is daarom van belang om de focus te leggen op de gebruiker en zijn/haar ervaring, ‘de user experience’. Als een gebruiker een positieve ervaring heeft met een product zorgt het voor een hechtere band met een merk.

Onze websites zijn

Goed vindbaar  Goed vindbaar

Door het toevoegen van een goede website structuur, zoekmachine informatie en kwalitatieve content is uw website binnen de kortste keren goed vindbaar in de zoekmachines. Ook na afronding kunt u ons inschakelen voor verdere zoekmachine optimalisatie waaronder ook het zoeken naar kwalitatieve backlinks.

Gebruiksvriendelijk (ook mobiel responsive)  Gebruiksvriendelijk (ook mobiel responsive)
Navigatie en gemak zijn belangrijke aspecten bij een website. Alle informatie moet snel en duidelijk vindbaar zijn. Wij richten uw website dusdanig in dat bezoekers alle gegevens gemakkelijk kunnen bereiken.
Eenvoudig te beherenEenvoudig te beheren
 Door het gebruik van WordPress is het zeer eenvoudig om zelf inhoud te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen. Na oplevering bieden wij een uitgebreide introductie om u wegwijs te maken in het systeem, maar ook hierna staan bij voor u klaar bij problemen of onduidelijkheden.
Conversie geoptimaliseerdConversie geoptimaliseerd
 Conversie vindt plaatst als een bezoeker een klant wordt. Wij gaan aan de slag om uw website zo gebruiksvriendelijk en uitnodigend mogelijk te maken! Door middel van conversie optimalisatie haalt u het maximale rendement uit uw website.

Werkwijze website maken

Het analyseren van uw huidige website, en de websites van uw concurrenten kan een hoop waardevolle informatie opleveren. Wij bieden u een vrijblijvend onderzoek, waarbij we analyseren op de belangrijkste punten. Dit wordt ook wel conversie optimalisatie genoemd. Op basis hiervan stellen wij een plan op voor het verbeteren van uw website. Na oplevering ontvangt u een uitgebreid rapport waarin de verbeterpunten toegelicht worden.

Digital design bureau

Ben je op zoek naar een digital design bureau? MKB Support Desk heeft digital marketing specialisten in haar business units. Zij ontwerpen en ontwikkelen websites, apps en mailings voor mooie merken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.