Hoe komen we hoger in Google?

Deze vraag wordt tegenwoordig in bijna ieder bedrijf gesteld. Om hoger in Google te komen is het belangrijk om je website zo goed mogelijk in te richten zodat zoekmachines begrijpen waar de website over gaat. De meest relevante pagina’s met de beste informatie komen namelijk bovenaan. Google meet de relevantie naast de interne op uw website ook via de externe factoren zoals backlinks. Deze SEO factoren kunnen geoptimaliseerd worden zodat u hoger gaat ranken in de zoekmachines.

 

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Zoekmachine optimalisatie omvat het verbeteren van de interne en externe factoren om je website beter vindbaar te maken. Zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo baseren de ranking van website op veel verschillende factoren zoals de relevantie van content, de relevantie van de beschrijvingen, het aantal backlinks, de populariteit op social media en de gemiddelde bezoekduur bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat je deze factoren gaat optimaliseren. Als jouw website beter gaat scoren dan levert dat een enorme stijging in de bezoekersaantallen op.

 

Waarom investeren in zoekmachine optimalisatie?

check-mark-3-16check-mark-2-16check-mark-3-48 tr Versla jouw concurrent in de zoekmachines!

check-mark-3-48 tr Je bereikt een doelgericht publiek op de gewenste zoektermen

check-mark-3-48 tr De kosten zijn relatief laag vergeleken met online adverteren.

check-mark-3-48 tr Meer dan driekwart van alle Nederlanders oriënteert zich via zoekmachines.

check-mark-3-48 tr SEO is een lange termijn strategie, constant bijhouden en constant bezoekers.

check-mark-3-48 tr De effecten van zoekmachine optimalisatie kunt u meter met Analytics.

 

Waarom hulp inschakelen?

Zoekmachine optimalisatie een hoop tijd kosten en ook behoorlijk frustrerend zijn. SEO is nou eenmaal geen exacte wetenschap, vaak weet je daarom niet precies wat de uitkomst is van de geïnvesteerde tijd. Daarnaast zijn er veel verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Onze ervaren SEO specialisten kunnen we jouw website doorlichten en verbeteringen aanbrengen zodat je hoger in Google gaat scoren.

 

Schakel jouw eigen SEO assistent in!

Wil je hoger in Google komen maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag om de nodige verbeteringen aan te brengen die je naar hogere posities in de zoekmachines kunnen leiden. De meeste SEO factoren kunnen geoptimaliseerd worden zodat je hoger scoort en je de investering automatisch terugverdient. Ook voor vrijblijvende informatie of advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie kun je gerust contact opnemen!

 

Tarieven zoekmachine optimalisatie

Hoe kun je profiteren van de zoekopdrachten in Google? Om dit toe te lichten ontvangen we graag nadere informatie over je website en de termen waarop je gevonden wil worden. Als je kiest voor een doorlopend traject worden de teksten, meta titels, afbeeldingen en alle andere belangrijke factoren verbeterd zodat je zo spoedig mogelijk in de top van Google komt. Een investering in SEO kun je daardoor snel terug verdienen.