Online Marketing MKB Support Desk

Webshop marketing

Het maximale uit jouw webshop halen? Dit kan alleen als jouw webshop marketing optimaal is. Het allerbelangrijkste voor een webshop is onderscheidend vermogen. Veel webshop eigenaren denken onderscheidend te zijn, maar zijn dit niet altijd of verwoorden het niet duidelijk genoeg aan de consument. Wij denken mee en helpen je dit onderscheidend vermogen optimaal te benutten.

Webshop marketing zelf doen of uitbesteden?

Vaak is dit voor webshop eigenaren een zeer belangrijk vraagstuk. Om dit vraagstuk snel en eenvoudig te beantwoorden, is het goed om te kijken of je momenteel tevreden bent. Is er voldoende tijd in de organisatie om marketing goed uit te voeren? Is er voldoende tijd om kennis op te doen en deze up-to-date te houden? Is dit niet het geval dan is het wellicht beter om uw webshop marketing uit te besteden.

Belangrijkste verkeerskanalen voor de e-commerce markt

Waarvandaan haal je de bezoekers voor jouw webshop? Deze vraag is afhankelijk van de doelgroep en het land waar je je op richt. In de veel gevallen komen de ‘beste’ bezoekers uit Google, zowel organisch als betaald (Google AdWords).

Stappenplan om de grootste te worden én te blijven!

  1. Strategie
  2. Web analytics
  3. Relevant verkeer genereren
  4. Conversie optimalisatie
  5. Retentie marketing
  6. Analyseren en optimaliseren

De bovenstaande zes stappen zijn belangrijk in onze werkwijze van online marketing. Deze manier van werken heeft al vele websites en zal deze ook daar houden. Het is van belang voortdurend stappen te blijven maken en het onderscheidend karakter te behouden.

Hoe kunnen wij jouw organisatie helpen?

Het analyseren van jouw huidige website, en de websites van jouw concurrenten kan een hoop waardevolle informatie opleveren. Wij bieden je een vrijblijvend onderzoek, waarbij we analyseren op de belangrijkste punten. Dit wordt ook wel conversie optimalisatie genoemd. Op basis hiervan stellen wij een plan op voor het verbeteren van jouw website. We hebben geen enkel vast ‘pakket’ of standaard dienst, elk project is maatwerk. maak gerust een afspraak met ons. Wij zullen je adviseren en zorgen voor resultaat.