Waarom debiteurenbeheer uitbesteden?

 

Het debiteurenbeheer uitbesteden kent vele voordelen. Steeds meer bedrijven maken gebruik van deze dienst om ervoor te zorgen dat de liquiditeit en dus het werkkapitaal gewaarborgd blijft. Het is belangrijk om een partij te kiezen die  bij het debiteurenbeheer ECHT altijd de focus op jouw klanten houdt.

Deze partij moet iets aan jouw klantenrelatie toevoegen, niet er aan afdoen. Je moet er verzekerd zijn van een gerichte, gestructureerde en consistente aanpak van jouw debiteurenbeheer.

Vraag je je af welke partij of welke software het beste bij de situatie van jouw onderneming past? Wij kunnen samen met jou een aanpak dsamen stellen. Net als jij hebben wij baat bij een goede klantenrelatie en een tijdige betaling van jouw debiteuren. Wist je dat je voor een ‘all in’ oplossing nog geen € 500,- per maand kwijt bent?

Stel al jouw vragen aan onze MKB Cash Collector dan is jouw debieturenbeheer deze week nog onder controle en heb je ook nog eens jouw eigen debiteurenbeheerder en incassospecialist tot jouw beschikking.